Павел Колев, изпълнителният директор на Левски, призна, че продажба на

...
Павел Колев, изпълнителният директор на Левски, призна, че продажба на
Коментари Харесай

Къде Левски може да продаде футболистите си?

Павел Колев, изпълнителният шеф на Левски, призна, че продажба на футболисти е един от вероятните разновидности за финансово стабилизиране на клуба. Къде обаче могат да бъдат пласирани звездите на „ сините “ през зимата?

Прозорецът в топ шампионатите на Европа затвори в края на януари. Все отново съществуват евентуални 20 дестинации пред играчите на столичния гранд. Най-престижните от тях са Русия, Китай, Полша, Унгария, Хърватия, Словакия, Чехия, Швейцария, Украйна и Полша. Най-късно затваря Екстракласа. В Полша пазарът завършва на 2 март. До края на сегашния месец входящите и изходящите покупко-продажби са вероятни в Украйна. През януари се заприказва, че Динамо (Киев) следи Паулиньо, само че ползата остана единствено в медийното пространство.

В Китай прехвърляния се вършат до 28 февруари. Най-скоро прозорецът затваря в Унгария – 14 февруари. В Хърватия това ще се случи на 17-и, а същото важи за Швейцария и Румъния. В Русия покупко-продажби са вероятни до 21 февруари. Аржентина също е евентуален пазар, само че историята демонстрира, че през годините там е играл единствено един роден футболист – Велко Йотов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР