Паузата във Висшата лига заради пандемия от коронавирус е дала

...
Паузата във Висшата лига заради пандемия от коронавирус е дала
Коментари Харесай

Дани Ингс: Чувствам се по-силен след паузата

Паузата във Висшата лига поради пандемия от ковид е дала на Дани Ингс нужната отмора и късмет да усъвършенства физическата си форма, с цел да се върне по-силен за края на акцията, съобщи нападателят на Саутхамптън.

Ингс, който се причисли към отбора с непрекъсната договорка от Ливърпул при започване на сезона, откакто прекара предходната акция чартърен в клуба, означи своя 19-и гол във Висшата лига при равенството 1:1 с Евертън нощес.

27-годишният Ингс имаше два гола в девет мача във всички шампионати преди лигата да бъде прекъсната в средата на март, вкара четири попадения в пет срещи след рестарта на шампионата предишния месец. "Имам възприятието, че в този момент съм по-силен, в сравнение с бях преди спирането ", сподели Ингс пред "Southern Daily Echo ".

"Мисля, че връщането в по-добра форма за мен беше в действителност позитивно, тъй като резервира последователността ми. Искам да продължа да се усъвършенствам и да вкарам колкото се може повече голове преди края на сезона ", добави нападателят.

Кариерата на Ингс в Ливърпул беше съпроводена от поредност съществени травми и той взе участие в едвам 14 мача във Висшата лига за три сезона. През този сезон той е в сериозен напредък и означи 15 гола в 17 дуела във всички шампионати от септември до януари.

"За мен задачата е да въвеждам голове. Винаги се пробвам да вкарам колкото мога повече ", сподели Ингс. Мениджърът на Саутхамптън Ралф Хазенхютл съобщи, че Ингс подхожда на стила на игра на тима. "Всяка седмица той работи крепко за отбора. Дани знае какъв брой е значим за нас ", сподели мениджърът.
Премиър лийг 34 кръг, четвъртък 9 юли  Евертън 1:1краен резулат  Саутхамптън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР