Паузата в Ла Лига заради коронавируса обърка плановете на всички

...
Паузата в Ла Лига заради коронавируса обърка плановете на всички
Коментари Харесай

Атлетико избира нова резерва на Облак

Паузата в Ла Лига поради ковид обърка проектите на всички тимове, само че някои от тях към този момент работят по лятната си селекция. За Атлетико Мадрид главната цел е привличането на нападател, който да реши проблемите на отбора в офанзива, само че редом с това се търси и нов вратар.

Разбира се, Атлетико има Ян Облак, само че клубът се нуждае от първокласен дубльор на словенеца. През последните две години тази роля изпълняваше Антонио Адан, само че той желае да напусне, тъй като в конкуренцията на Облак съвсем не получава шансове да играе.

Според испанските медии на " Метрополитано " са се спрели на две имена, всред които ще избират. Това са Хосе Са от Олимпиакос и Марко Дмитрович от Ейбар. И двамата не са изключително скъпи и привличането им може да се реализира с парите от предстоящата продажба на Адан.

Хосе Са е на 27 години. Кариерата на португалеца минава през Маритимо и Порто, а от 2018 година е в Олимпиакос. Сърбинът Дмитрович е на 28 години. Той е младеж на Цървена звезда, а преди да премине в Ейбар през 2017 година, е носил екипите на Уйпещ, Чарлтън и Алкоркон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР