Пауло Жорже Рибейро Кардозо или откривателят на голямата звезда на

...
Пауло Жорже Рибейро Кардозо или откривателят на голямата звезда на
Коментари Харесай

ЦСКА повери школата си на откривателя на Роналдо

Пауло Жорже Рибейро Кардозо или откривателят на огромната звезда на европейския футбол и " Ювентус " - Кристиано Роналдо, застава отпред на детско-юношеската школа на ЦСКА.

Днес (22 февруари) той бе показан публично като ново попълнение на стадион " Българска войска ".

Кардозо е осведомен с работата при най-малките футболисти на " алените ". В края на 2018 година той прекара 2 седмици в София и следи от близко с работата на треньорите и представянето на обединенията в съответните шампионати.

Новият експерт в ЦСКА има огромен опит като треньор, скаут и методист при работата с подрастващите. Близо две десетилетия е част школата на " Спортинг " Лисабон, където открива, тренира и оказва помощ за развиването на гения освен на Кристиано Роналдо, а и на качествата на Нани, Ерик Дайър и Рикардо Куарешма.

През последните няколко години той работи и предава своите познания в разнообразни страни по света - в националните тимове на ЮАР, бразилския " Флуминензе ", " Ал Ахли " в Саудитска Арабия и " Мелбърн " Виктория от Австралия.

Това е второ ново предопределение на управителна позиция на стадион " Българска войска " в последните дни. Вчера " алените " показаха новия си състезателен шеф - италианеца Кристиано Джарета.
ЦСКА показа новия си състезателен шеф (ВИДЕО) Кристиано Джарета в началото бе спряган за шефски пост в "Левски "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР