Пауло Дибала иска да остане в Ювентус и да се

...
Пауло Дибала иска да остане в Ювентус и да се
Коментари Харесай

Дибала иска да остане в Ювентус

Пауло Дибала желае да остане в Ювентус и да се бори за титулярното си място под управлението на Маурицио Сари, заяви Sky in Italy.

Според Sky Sports, „ бианконерите “ ще се опитат да привлекат нападателя на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку, като за задачата ще включат в договорката и аржентинеца. Но съгласно Sky in Italy, Дибала желае да остане в Торино и може да се завърне по-рано от лятната си отмора, с цел да свикне със стила на игра, налаган от Сари.

Аржентинецът би трябвало да се върне назад към подготвителния развой на 5 август, откакто получи в допълнение време за отмора от първенеца на Серия А след присъединяване си за „ гаучосите “ на Копа Америка това лято.

Юнайтед преговаряха с Интер за Лукаку, само че клубовете по този начин и не стигнаха до единодушие по отношение на трансферната сума за белгийския национал. „ Нерадзурите “ насочиха оферта на стойност 53.9 млн. паунда за нападателя без бонуси по-рано тази седмица, само че тя бе отхвърлена от „ алените дяволи “. Според информациите, отборът на Оле Гунар Солскяр ще желае повече от платените за белгиеца 75 млн. паунда през 2017, когато Лукаку дойде от Евертън, с цел да напусне той „ Олд Трафорд “. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР