Паулиньо с приза за Играч на VI кръгБразилският ас на

...
Паулиньо с приза за Играч на VI кръгБразилският ас на
Коментари Харесай

Паулиньо иска титла с Левски

Паулиньо с наградата за " Играч на VI кръг "
Бразилският ас на Левски Паулиньо счита, че сезонът може да се окаже незабравим за почитателите и те най-накрая да бъдат зарадвани с купа. Той разгласи, че си е сложил такава цел и се надява хегемонията на Лудогорец в последните 8 години най-накрая да завърши.
" Това е нашата цел - да сме първенци. Ще работим мач след мач за постигането й и ще се опитаме да спечелим допустимо най-вече точки, с цел да можем да се поздравим с купата след края на сезона. Няма да е елементарно, ще е горещо и оспорвано до последния ден ", съобщи Паулиньо, който бе определен за " Играч на VI кръг " в efbet лигата за двата му гола против опашкаря Витоша Бистрица при успеха с 4:0. " Сините " ще преследват успеха и против Локо Пд на следващия ден. " Ще бъде комплициран и сложен мач за нас, само че играем вкъщи и ще търсим трите точки. Именно поради това работим съществено тази седмица - с цел да търсим победа и да я реализираме. Целта ми е да вкарам допустимо най-вече голове и да оказа помощ на тима си, тъй като футболът е най-много отборна игра. Достатъчно е да вземем 3 т. от мача ", съобщи Паулиньо.
Според него Петър Хубчев има по-големи условия към играчите и се стремял да изцеди максимума от опциите им. " Той не ни оставя даже за момент да помислим, че може да не се раздаваме на 100%. Работим и вървим по верния път. Срещу по-малките тимове би трябвало да печелим наложително, с цел да трупаме точки и след това да играем със успокоение и самочувствие против огромните. Не отстъпваме на ЦСКА и Лудогорец. Имаме доста положителни футболисти и можем да ги победим. Готови сме да победим всеки един от тимовете на върха ", закани се бразилското крило.
" Дали прехвърлянето на Мариани ме подтиква? Винаги мисля за моята работа и това, което върша тук в Левски. Вярвам в ориста и в това, че Господ е начертал път за всеки. Пожелавам триумф на Давиде, а аз съм концентриран върху Левски. Другото - каквото Господ покаже. Миналата година беше сложна поради травмите, които получавах. Връщах се на терена и се контузвах още веднъж. Това беше доста мъчно за мен. Този път обаче направих добра подготовка и се старая в тренировките. Най-важното е да оказвам помощ на тима ", приключи той. Бразилецът към този момент има 4 гола (3 за първенството) и 2 асистенции в 10-те мача за Левски, които е изиграл през новия сезон.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР