Пaулина Порижкова се старае да показва нещата от живота точно

...
Пaулина Порижкова се старае да показва нещата от живота точно
Коментари Харесай

Тайната любов на Пaулина Порижкова продължава

Пaулина Порижкова се старае да демонстрира нещата от живота тъкмо такива, каквито са, а не да се преструва, че всичко е цветя и рози.
 Паулина Порижкова посреща 58-ия си рожден ден гола в леглото
Паулина Порижкова на 58 - гола и доста секси

На това се споделя естествена хубост

Правила го е не веднъж, като най-често визира тематиката за дамите и възрастта и по какъв начин те биват одобрявани в обществото. Но 58-годишният модел е споделяла, че самата тя рядко излиза по срещи.

Но наподобява, че от известно време любовта още веднъж се е усмихнала на Порижкова. Наскоро тя разгласи в подкаста The HollywoodLife, че излиза с някого, само че към момента са в ранен стадий, а и самата тя мъчно се доверява на мъжете.

Сега от една от последните ѝ фотоси в Instagram разбираме, че връзката с мистериозния мъж към момента е реалност и се развива. Паулина Порижкова показа фотография, на която се виждат сенките на двама души, които се целуват, написа People.

" Любовта е във въздуха ", написа модела към фотографията. Разбира се, няма по какъв начин да сме изцяло несъмнено, че това, което виждаме, са тя и новата ѝ половинка, само че пък тъкмо по този начин наподобява.
 Паулина Порижкова и сложният миг за модела, когато домът ѝ е изгорен
Когато Паулина Порижкова е изгубила дома си

Нови откровения за сложни моменти

Порижкова обаче настойчиво продължава да крие самоличността на мъжа, с който излиза. Последната ѝ обществена връзка бе с режисьора Арън Соркин, само че тя не продължи доста дълго и двамата се разделиха през 2021 година след единствено няколко месеца дружно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР