Паулина от Игри на волята си има сериозен приятел, за

...
Паулина от Игри на волята си има сериозен приятел, за
Коментари Харесай

Първата булка от "Игри на волята"? Паулина стресна феновете със снимка

Паулина от " Игри на волята " си има сериозен другар, за който първи ви разказахме още предходната година. Двамата са от известно време дружно и се знае, че той е професионален волейболист. Риалити звездата обаче не е доста дейна в обществените мрежи и пази персоналния си живот в загадка.

Тя и половинката ѝ нямат общи фотоси в Instagram, само че Поли е казвала, че избира да пази в загадка някои неща. Е, с изключение на сватбата на близки другари, на която е участвала певицата, само че един факт тормози почитателите ѝ.

Виж още: Емрах си спомня: Това е най-лудият му спомен с Денис Теофиков! 

 Instagram

Оказва се, че Поли е била най-напористата неомъжена мацка на сватбата, тъй като точно тя е съумяла да хване букета на булката. " За първи път пипвам букета ", написа в стори финалистката в трети сезон на " Игри на волята ". 

Фенове обаче се тормозиха, тъй като сватбата значи едно – нулеви участия и никакви песни. Повечето певици най-малко следват този път, откакто станат публично госпожи.

Поли обаче е доста млада мацка, супер амбициозна и сигурно има огромни музикални проекти, които би осъществила преди сватбата. 

Виж още: Ето ги 4-те най-секси млади БГ актриси! 

Феновете желаят нови части и фотосесии, само че интензивността на Поли в обществените мрежи е повече от незадоволителна. Тя рядко разгласява, а когато има нещо ново, то нормално е рекламно и не е обвързвано с музика.

Изображение: https://www.instagram.com/paulinagoranov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР