Паула Бадоса сподели, че ще се чувства некомфортно“ когато излезе

...
Паула Бадоса сподели, че ще се чувства некомфортно“ когато излезе
Коментари Харесай

Бадоса за личната трагедия на Сабаленка: Ситуацията е много трудна, знам всичко

Паула Бадоса показа, че ще се усеща „ некомфортно “ когато излезе на корта против най-хубавата си другарка Арина Сабаленка в четвъртък. Двете ще се срещнат в дуел от втория кръг на шампионата в Маями броени дни гибелта на приятеля на Сабаленка.

Бившият хокеист Константин Колцов умря в понеделник, а съгласно полицията в Маями става въпрос за „ явно самоубийство “.

Въпреки персоналната покруса, международната №2 Арина Сабаленка не отдръпна присъединяване си в шампионата и се чака да излезе на корта против Бадоса в четвъртък.

„ Това е доста сложна обстановка. Вчера разговарях с нея. Тази заран се чухме още веднъж. Знам цялата история и всичко, което се е случило “, разяснява Бадоса.

„ За мен също всичко е шокиращо и не е по никакъв начин елементарно да мина през това. В последна сметка тя е най-хубавата ми другарка и не желая да страда. Ситуацията е доста сложна “, добави Бадоса.

В професионалната си кариера Колцов бе част от олимпийския тим на Беларус по време на зимните игри през 2002 година и 2010 година Освен това той има и 3 сезона в НХЛ с екипа на Питсбърг Пингуинс.

Полицията в Маями разгласи в свое официално съобщение, че „ няма подозрения в съответен човек и обвинен “ след гибелта на Колцов.

„ Няма да разясня повече тематиката. Както споделих, тя (Сабаленка) е най-хубавата ми другарка. Тя е мощна жена. Мисля, че ще успее да откри сили отнякъде. Надявам се да създадем добра борба на корта “, сподели още Бадоса.

В първия кръг испанката победи в три сета Симона Халеп, която се завърна на корта след близо двугодишно неявяване поради наказване за приложимост на допинг.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР