Пътят за Леденика няма да бъде завършен в срок. Това

...
Пътят за Леденика няма да бъде завършен в срок. Това
Коментари Харесай

Скандал с ремонта на пътя за Леденика: Завършват го чак догодина

Пътят за Леденика няма да бъде приключен в период. Това стана ясно преди минути на съвещание на регионалния щаб за осъществяване на проекта за отбрана при бедствия във Врачанско, видя кореспондент на BulNews.bg.
Оказва се, че компанията извършваща ремонта на трасето, е поискала удължение на периода за осъществяване доникъде другата година.
Шефът на регионалното пътно ръководство Веселин Николов разясни, че все още компанията, извършваща ремонтните действия, към момента не е подала публично искане за удължение на периода на ремонтните действия и поръчката била единствено джука.
По документи приключването му изтича в средата на ноември. Той обаче явно няма да бъде спазен, защото пътят не е подготвен. Трасето от Учителските колони до пещера Леденика е единствено на първия пласт асфалт и не може да бъде приключено тази година. Това съгласно Николов обаче нямало да сътвори проблеми със зимното поддържане и нямало да повреди асфалта. До дни на готовите сектори ще стартира полагането на маркировка, а слагането на ограничаващи системи по трасето към този момент е почнало.
Другото скандално нещо, обвързвано с ремонта е, че пътният сектор след ресторант „ Чайка “ към Червения площад, където придвижването е еднопосочно, няма да бъде ремонтиран. Причината по тази причина е, че тази улица изобщо не е била заложена в плана за ремонт на пътя, тъй като е общинска и в този момент кметът на Враца Калин Каменов ще би трябвало да търси разновидности и средства да я преасфалтира.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР