Пътят София – Самоков покрай язовир Искър е опасен, а

...
Пътят София – Самоков покрай язовир Искър е опасен, а
Коментари Харесай

Пътят София – Самоков покрай яз. Искър е опасен

Пътят София – Самоков около язовир Искър е рисков, а счупените коли в дупките по трасето са десетки, настояват наши фенове. След като наш екип ревизира на място, от Пътната организация дадоха обещание ремонт още тази пролет.

Пътят София – Самоков не е ремонтиран главно от най-малко 30 години.

Целият сектор е кърпен неведнъж. Дупките, които са се отворили през последните седмици, са запълвани с така наречен студена примес, само че това е единствено краткотрайно решение.

Колата на Людмил е отвън придвижване от събота. Тогава на прибиране от ски минал през дълбока дупка – в началото гумата издържала.

" Но скоро по-късно при все, че внимавахме още повече, ударихме нова дупка, която към този момент спука гумата ", описа Людмил Шехов.

От Пътната организация твърдят, че всеки ден преглеждат трасето и кърпят незабавните места.

" Не е в положението, в което би трябвало да бъде преди трафика, който се движи по него. Призовавам водачите да карат по-внимателно, да не карат с високи скорости ", съобщи Румен Сачански, шеф на Областно пътно ръководство – София.

Другият път за Самоков от Дупница, към този момент е в ремонт, който би трябвало да завърши това лято.

Ремонт на сектора около язовир Искър е очакван за пролетта – АПИ дава обещание по-сериозно кърпене, само че не и главен ремонт.

" Аз не мога да схвана за какво не са сигнализирани по някакъв метод тези дупки, тъй като хората са изцяло неподготвени, изключително, в случай че карат вечерно време ", съобщи Людмил Шехов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР