Пътят София-Кулата традиционно е между най-натоварените в страната. По него

...
Пътят София-Кулата традиционно е между най-натоварените в страната. По него
Коментари Харесай

Пътят София-Кулата е толкова натоварен, че жителите на Кресна не могат да пресекат от едната страна на града в другата

Пътят София-Кулата обичайно е сред най-натоварените в страната. По него всеки ден пътуват  гости на Гърция или на курортите в Югозападна България.
Още от Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата “ при влизане от Гърция стартира сектор в недобро положение от 200-300 метра, преди началото на Автомагистрала „ Струма “.

Първата дума, която гърците научават на български е „ дупка “, майтапят се водачи. Причината е че на самата митница е имало няколко, а митницата, общината и институциите не са можели да се схванат кой би трябвало да ги запуши.

В град Кресна първокласният път минава през целия общински център и живеещите не могат да пресекат от едната страна на града в другата. Новата маркировка, в това число с двойна разграничителна линия, не взема решение проблемите, тъй като водачите не я съблюдават, споделят живеещите в Кресна. Камери има, само че успеваемостта им е противоречива.

Кресненското дефиле е най-опасният за пътешестване сектор в Благоевградска област. Най-голямата заплаха там са високата скорост и неправилното изпреварване.

Надеждите са, че част от проблемите по пътя ще се решат с построяването на цялата автомагистрала Струма
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР