Пътят, по който вървя не е към Европа, не е

...
Пътят, по който вървя не е към Европа, не е
Коментари Харесай

Камен Донев: Българинът само си мисли, че е християнин, но не е

„ Пътят, по който ходя не е към Европа, не е към Америка, а към моята душа. Искам да се развия във вътрешен аспект, да стана по-добър, тъй като усещам, че не съм добър. В мен към момента има яд, неспокойствие, негативни страсти, които желая да ги отстрани ”.
Това съобщи режисьорът и хореограф Камен Донев и добави, че тези страсти се провокират в него от несправедливостта, безхаберието и нелепостта.

Камен Донев сподели още, че не му е уютно в България, тъй като той не вижда в уюта утешение, за него това е възприятие на неистина. „ Това е равностойно на спирка, когато кажеш „ уютно мие, добре ми е” – това значи, че нещо не е наред. За мен би трябвало да има провокация, би трябвало да ми е студено и да има с какво да се боря, а не като някой дятка да седна и да си пия питието”, уточни режисьорът.

„ Най-уютно ми е на сцената, в залата, в колата и по време на работа, когато сътворявам нещо, тогава се усещам добре. Моят филм „ Уют” е за човек, който се заключва жабката на колата си и прекарва там 16 години. Те не могат да отворят жабката и стартират да му подават храна, лекарства, средства за забавление, неговите родственици стартират да идват в колата, само че той не може да стои обикновено в жабката и желае да пътува. Наема водач, който да обикаля в България и Европа и до момента в който е в жабката, той му споделя какво се случва наоколо”, изясни Донев, разяснявайки новия си филм " Уют ".

Режисьорът добави, че на филмовия воин даже му водят жена, която в следствие забременява и заживяват дружно в жабката на колата. С типичното си възприятие за комизъм, той сподели още, че е възнамерявал името на лентата да бъде „ Жабка”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР