Пътят от Бургас за Черноморец е затворен за неограничено време!

...
Пътят от Бургас за Черноморец е затворен за неограничено време!
Коментари Харесай

Затворен ли е пътят Бургас-Черноморец от надлеза за Созопол? Според Google - да, но каква е истината

Пътят от Бургас за Черноморец е затворен за безкрайно време! Това изказване се стартира като факт не другаде, а в Гугъл Maps  – главният желан способ за пътна навигация измежду водачите в целия свят.



При въвеждане на маршрут от Бургас към морския град, приложението демонстрира, че основният път е затворен, оповестява Флагман.

Приложението дава обходен маршрут през с. Маринка – с. Ясна поляна – с. Росен, който е с дължина над 70 км и дълготрайност на пътуването 1:22 ч.  , което е неуместно в случай, че дистанцията до Черноморец се взима за не повече от 20-25 минути.

„ Възможно е поради преваляванията през днешния ден да се е получил случай, само че е малко евентуално да затворят целия път. Картата ясно демонстрира, че даже надлезът за Созопол при разклона за жк „ Меден рудник “ е затворен, в което няма никаква логичност “ , недоумяват бургазлии, натъкнали се също като наш кореспондент на куриозния случай.

Тази информация бе изрично опровергана от пресцентъра на АПИ. Наш кореспондент се свърза с Агенцията, с цел да получи удостоверение или опровергаване за информацията.

„ Пътят не е затворен “ , обявиха от Агенция пътна инфраструктура.

При състояние, че през вчерашния ден другите най-големи играчи в интернет пространството – Facebook и Инстаграм, имаха съществени проблеми с клиентите си в Европа, напълно допустимо е и Google да са получили разстройства в мрежата, което да е довело до въпросното неразбирателство

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР