"Пътят към страстта" е големият победител в 48-часовото филмово предизвикателство

...
"Пътят към страстта" е големият победител в 48-часовото филмово предизвикателство
Коментари Харесай

Красив Добрич излъчи победител

"Пътят към пристрастеността " е огромният победител в 48-часовото кино предизвикателство "Красив Добрич ". На тържествена гала представителят на община Добрич Петър Енев връчи на екип "Лайм " в състав Ангел Генков, Явор Минчев, Кольо Колев и Михаил Иванов първа премия за техния филм "Пътят към пристрастеността ". Събитието се организира в границите на честванията по случай Деня на Добрич след 48-часова конкуренция за изцяло основаване на късометражни филми, показващи капацитета на града за реализирането на планове в региона на изкуствата.
Филмът-победител споделя историята на юноша в търсене на смисъла на фотография, която намира в локалната библиотека дружно с писмо-обръщение.
Първото 48-часово кино предизвикателство "Красив Добрич ", проведено от община Добрич и CastFolio - българската онлайн платформа за развлекателната промишленост, притегли 45 претенденти, от които журито избра пет екипа. Между 21 и 23 септември те трябваше да филмират и показват собствен късометражен филм по авансово заложени тематики, като спечелилите "Лайм ", "Лате " и "Сапфир " сами вземат решение по какъв начин да разпределят между тях наградния фонд от 2750 лева
Всички филми от "Красив Добрич " ще бъдат налични на www.filmchallenge.eu след 5 октомври.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР