Пътят към сериозното отслабване на Ким Кардашиян започна малко преди

...
Пътят към сериозното отслабване на Ким Кардашиян започна малко преди
Коментари Харесай

Ким отслабна с цели 10 кг и не се притеснява да ни покаже новата си фигура!

Пътят към сериозното намаляване на Ким Кардашиян стартира малко преди тазгодишното фешън събитие Met Gala, на което тя се появи в рокля на именитата Мерилин Монро.

Тогава Ким показа, че е отслабнала с цели 8 кг за 3 седмици, с цел да успее да влезе в иконичната дреха. Малко по-късно тя добави, че новият метод на хранене, който изключва нездравословни храни и питиета, толкоз доста ѝ допаднал, че съумяла да понижи тежестта си с още 2 кг!

В последните седмици Кардашиян не стопира да се появява с прилепнали тоалети, които обилно демонстрират новите ѝ форми, а наклонността се задържа и по време на Седмицата на модата в Париж. Риалити звездата дойде във френската столица дружно с най-голямата си щерка Норт Уест, а двете не стопират да посещават разнообразни елитни ревюта.

За всяко от тях Ким сортира друг цвят Balenciaga Pantaleggings или чеп, който продължава в ботуш. Цената на аксесоара, който е много сложен за обличане, възлиза на внушителните 3,050 $, а Ким има подобен във всички вероятни цветове.

От своя страна Норт показва, че е наследила стилния усет на своя баща Кание Уест и избира необятни якета, някои от които даже са били благосъстоятелност на известния ѝ татко.

Междувременно почитателите на риалити звездата я дефинираха като “доста странна ", откакто я изловиха да сменя цветовете на облеклата на децата ѝ, с цел да отиват на нейния Инстаграм фийд.

Преди да замине за Париж, Ким гостува в The Tonight Show Starring Jimmy Fallon дружно със синовете си Сейнт и Псалм, а малко по-късно промени цветовете на техните облекла, с цел да отговорят повече на нейните усети.

Fans slam Kim Kardashian after ‘obvious proof’ she photoshops kids to ‘match’ her
— The US Sun (@TheSunUS)
“На една от фотосите шапката е с червен цвят, както и цвета на шрифта на тениската. На друга пък детето носи същите облекла, само че цветът е заменен с кафяв.” - споделя един от почитателите на Ким.

“Сигурно е доста изтощително да се интересуваш толкоз доста от външния тип на нещата и непрестанно да се снимаш, както и да фотошопваш себе си и децата си” - разкрива различен почитател на риалити звездата.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР