Пътят към коронацията на крал Чарлз се оказва доста трънлив.

...
Пътят към коронацията на крал Чарлз се оказва доста трънлив.
Коментари Харесай

Снуп Дог има предложение за Чарлз

Пътят към коронацията на крал Чарлз се оказва много бодлив. Неочакваните пречки не са малко - от изместения фокус към това дали ще участват принц Хари и Меган Маркъл до многочислените отводи на известни музиканти, които не желаят да вземат присъединяване в тържествения концерт.
 Крал Чарлз, коронацията му през май и вероятността Джо Байдън да не участва на нея
Нов отвод за крал Чарлз

Колко сполучлива ще се окаже коронацията му

Затова пък реализатор, за когото никой не се беше сещал в подтекста на коронацията, самичък изяви предпочитание да пее на нея. Снуп Дог сподели в изявление за The Sun, че е подготвен да се качи на сцената в чест на крал Чарлз. " Уредете го ", добавя той.

Американският рапър има известни " връзки " с кралското семейство. През 2006 година, откакто влиза в свада със чиновниците на лондонското летище " Хийтроу ", на Снуп му е неразрешено да влиза във Англия.
 Снимка 534008

Четири години по-късно по молба на принц Уилям и принц Хари кралица Елизабет се съгласява да анулира това решение, пишат Royal Central. " Този човек не е сторил нищо неприятно на страната ни, може да идва ", споделя тя.

Според самия Снуп Дог след този случай той има другарски връзки с кралското семейство. Това обаче надали ще му свърши работа, с цел да пее на коронацията - концепцията е в концерта да вземат присъединяване реализатори от Англия и Общността на нациите. Каквато Съединени американски щати не е.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР