ПътувайтеНяколко безплатни дни ще ви помогнат да избягате от скучната

...
ПътувайтеНяколко безплатни дни ще ви помогнат да избягате от скучната
Коментари Харесай

5 идеи за градски уикенд занимания

Пътувайте

Няколко безвъзмездни дни ще ви оказват помощ да избягате от скучната къща. Направете разходка или поход. Нощувка на близкото картинно място. Излезте на лов на риба. Можете да предприемете пътешестване по-културно - да вземем за пример като посетите остаряла къща или черква в предградията. Или можете да отидете на екскурзия през уикенда до различен град. Избягвайки от голeмия град, ще усетите по какъв начин сетивата ви възприемат всичко друго. И на малко пътешестване можете да вземете дете. Интересна услуга оферират и някои туристически компании - те оферират обиколки през уикенда до морските курорти.

Бъдете изобретателни

Безплатният почивен ден, когато не би трябвало да ходите на никое място, ще бъде отлично време да разгърнете творчеството си. Може би от дълго време сте мечтали да се научите да рисувате или пишете лирика. Или може би бихте желали да свирите на китара или да танцувате. Направи го! Интернет или специфични издания ще ви оказват помощ да овладеете основите на творчеството. Освен това в учебните заведения по изкуства постоянно има групи за почивни дни. Можете да създавате по през целия ден, без да се страхувате още веднъж да си лягате късно - за това е фиктивен уикендът.

Отдайте се на изкуството 

Направете си почивен ден, с цел да научите нови неща. Разходете се в музеи и изложения, посетете забавна лекция или майсторски клас. Ако въобще не ви се напуща от къщата, прочетете книга, която сте купили преди няколко месеца, или уредете вечер на филми от известни режисьори. Такива креативен дни може да прекарате и в компания - след въвеждането в изкуството можете да обсъдите получените страсти.

Научете нещо ново

Искате ли да освежите език, който сте позабравили? Уикендът е подобаващ миг да го извършите. Можете да повторите разпоредбите, да извадите прашни учебници или да вземете курсове, или просто да разговаряте онлайн и да живеете с англоговорящи хора.

Ако не се интересувате от езици, спомнете си какво още сте желали да научите. Може би планирате да растете професионално, като овладеете няколко компютърни стратегии. Или има стотици видеоклипове за образование, насъбрани във вашия пощенски лист. Не забравяйте, че кариерата зависи не толкоз от образованието, колкото от самообразованието. Успешните хора учат и през почивните дни.

Направете " огромното лятно почистване "  

Тази активност е подобаваща за тези, които ненавиждат да губят време напразно. Отделете през целия ден или даже два за цялостно и качествено разчистване. Това ще бъде доста потребно - ще се отървете от дребни домашен отговорности през делничните дни и ще намерите мечтаната поръчка за дълго време. Направете явен проект за деяние и се придържайте към него. Най-важното е най-сетне да изчистите всички отпадъци и да изхвърлите нещата, които от дълго време не сте употребявали. Уикендите са идеални за унищожаване на старите отпадъци.

 
9 обичани брънч места в София
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР