Пътувайте много години напред в бъдещето и се впуснете във

...
Пътувайте много години напред в бъдещето и се впуснете във
Коментари Харесай

Анонс на Gray Zone

„ Пътувайте доста години напред в бъдещето и се впуснете във великото премеждие на Валерн, плебей в ръцете на корумпирано държавно управление, на който му е съдено да извърши велики каузи. Изследвайте колонизирани планети в нашата вселена, светове, богати на животни, всевъзможни създания и герои. Помогнете на Валерн да се изправи лице в лице със своите врагове, които са застанали сред него и истината “, гласи анонса на Gray Zone, RTS тактика с ролеви детайли, която би трябвало да се появи в ранен достъп напълно скоро. Играта получи в края на предходната година и своята лична страница в Steam.

Играта ще излезе в четири огромни глави, всяка, от които ще предложи по шест задачи, а дружно с тях и съпътстващ материал, който ще отразява произхода и моментното положение на историята в Gray Zone.

Очаква се през март да излезе ранна версия на играта, която ще предложи първите четири задачи от първата глава, както и една бонус задача.



Авторите на играта, EastWorks Studios са словашко студио, учредено преди девет години с дълъг опит в работата по странични планове, като създават разнообразни художествени активи за набор от студиа. Работата им включва присъединяване в планове, като Mafia III, ArmA III Apex, Murdered Soul Suspect, Might and Magic: Heroes IV и др.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР