Пътувайки насам, си мислех, че вероятно съм изразходил 20 години

...
Пътувайки насам, си мислех, че вероятно съм изразходил 20 години
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Изглежда трябваше да уча фотошоп, а не политическа теория

Пътувайки насам, си мислех, че евентуално съм изразходил 20 години от живота си да изучавам, като от политическа доктрина, минем през макроикономика и стигнем до районно развиване. И като виждам настоящите политически си жанрове, си мисля, че съм правил неточност, тъй като е трябвало да изучавам снимка или по какъв начин да се работи с фотошоп. Това съобщи вицепремиерът Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител на конференция в Стара Загора.

,,Опитът за сериозния политически диалог за цели, цели ограничения, принадлежности да бъде редуциран до нервност не е инцидентен. Когато имаме нервност кой какво е направил, постигнал и може, няма никакъв смисъл'', добави той.

Той даде информация и по тематиката за многогодишната финансова рамка на Европейски Съюз и какъв бюджет се чака да получи България както по нея, по този начин и по възстановителния проект на Европейската комисия.

Има предложение до Европейска комисия за обезпечаване на спомагателен пресен запас за държавите-членки. Числата са впечатляващи. Ако предлагането за България бъде признато близо до типа, в който е препоръчано, това значи 9 милиарда евро за идващите 4 години, плюс цялата многогодишна финансова рамка, която чакаме. Това значи, че България има разполагаем обществен запас до 2027 година от съвсем 30 милиарда евро, от които 9 обезателно би трябвало да бъдат изхарчени до 2024 година. По-голямата задача е по какъв начин тези средства да бъдат вложени по най-умния и верен метод, изясни Дончев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР