Пътувайки без принцесата на Уелс, която остана у дома, за

...
Пътувайки без принцесата на Уелс, която остана у дома, за
Коментари Харесай

Принц Уилям пристига в Сингапур за церемонията по Earthshot

Пътувайки без принцесата на Уелс, която остана вкъщи, с цел да помогне на принц Джордж с учебните изпити, посрещането на принц Уилям стартира в Jewel, купол с тропическа градина, ситуиран в постройката на терминала.

След това той се срещна с някои от тези, които чакаха да го видят, в това число осеммесечно бебе, което реши да смуче пръста му.

Earthshot, кръстен на президента Кенеди известната премия Moonshot предлага пет награди от £1 милион на компании, работещи върху решения на климатичната рецесия.

Изображение: Хората чакаха идването на принц Уилям. Снимка: AP Изображение: Уилям поздрави тълпи. Снимки: AP

Двама от тазгодишните 15 финалисти са от Обединеното кралство - основаната в Норич Colorfix, компания за произвеждане на естествени бои за тъкани, и Enzo, лондонска компания за гуми, която доставя електрически коли.

Няколко огромни имена са подредени да вземат участие в тазгодишната гала, която ще бъде водена от звездата от Тед Ласо Хана Уодингам и артиста от Черната пантера Стърлинг К Браун.

Принц Уилям сподели: „ Нека всички се въодушевяваме от фантастичната работа, която се прави тук, до момента в който честваме тазгодишните финалисти на Earthshot Prize. "

Сингапур се смята за най-зеления град в Азия и няколко емблематични локални забележителности ще светят в зелено, с цел да отбележат церемонията.

Вълнение за „ сина на лейди Д “

Някои сложиха под въпрос климатичните качества на летящите финалисти чак до Сингапур, само че дворецът Кенсингтън твърди, че това е уравновесено от изгодите от подчертаването на екологичните нововъведения, показани в премиите.

Тези награди се връчват към този момент трета година и се счита, че са надълбоко персонален план за принц Уилям.

Прочетете още:
Принцът получи значка „ Син Петър “ за стартирането на Earthshot Prize
Принцът и принцесата на Уелс търсят основен изпълнителен шеф с „ ниско его “

Следвайки татко си, който като крал не може да бъде толкоз прям, принцът на Уелс пое мантията на акция за климатичната рецесия и нуждата от устойчиви решения.

На платинения празник на починалата кралица Елизабет предходната година принц Уилям беше този, който се качи на сцената пред Бъкингамския замък и направи тирада, подчертаваща проблемите на околната среда.

Изображение:Принц Уилям, забелязан в средата на тълпата, пътува без принцесата на Уелс до Сингапур. Снимка: AP

Идват единствено дни след държавното посещаване на краля в Кения, тези пътувания са опция за малко кралски PR на международната сцена.

Две събития хвърлят сянка върху миналогодишната премия Earthshot в Бостън: разногласието за надпреварата в Бъкингамския замък и стартирането на филмовия откъс за Netflix на принц Хари.

Дворецът Кенсингтън се надява това тридневно пътешестване да премине без разпръскване или драма.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР