Пътуващото шоу на Кирил Вълчев Скалата и певицата НИККА ,

...
Пътуващото шоу на Кирил Вълчев Скалата и певицата НИККА ,
Коментари Харесай

Плеймейт красавици, фешън модели и силови шампиони в подкрепа на „Кралете на Силата“

Пътуващото шоу на Кирил Вълчев Скалата и певицата НИККА, рекламиращо позитивния резултат от извършеният с тежести започва следващото турне тази неделя, 19 май на гребна база Пловдив от 12: 30. Разбира се без хубавици не може.

" Присъствието на момчета със съблазън и атлетични физика е част от мойта запазена марка! Във въздуха витаят флуиди, летят феромони и това покачва тестостерона, живеца, креативноста и силата на всеки мъжага, атмосферата е цветна, ведра и радостна, надпреварата се трансформира в празник! Няма потребност от допинг и стимуланти красивата комапия удължава живота, не инцидентно св. Цар Давид първия цар юдейски е спал с млади девойки единствено за му се раздвижва кръвта, без интимни връзки! Съвременния човек е захласнат от виртуалния -НЕ натурален свят, той ГУБИ обикновени качества за връзка, другарство и шерване на страсти и мисли. Аз предлагам празник за всички възрасти с лек спортен детайл, награди за над 5 000. лева, контакт с спечелили в спортовете на силата и известни лица от светската сцена. Всичко това снимано за спомен и мотивация и добре подкрепено от медии и компании осигуряващи награди! Това не е единствено физическо прекарване подобряващо телесната форма, това е тласък за Духът, който действително ръководи материята,....благотворителна самодейност за социализация и интеграция в случай че желаете " съвременни термини “! “, споделя продуцента  Киро Скалата.

Организаторката и втора водеща на ивента е певицата  Никол Стоянова НИККА, тя съумя да ангажира посетител реализатор скандалната Сузанита, позната с шлагера си BYE, BITCH. Тя ще забие няколко части за публиката, ще потренира с участниците и ще се снима с почитатели и спечелили. От стилната сцена ще поддържат идеята, Топ Лицето за 2018 на Пловдив Жанет Нейчева и моделката Вяра Стойчева Мис Иконом 2018. Разбира непрекъснат посетител на турнето ще бъде неустоимата плеймейт Жанет Осипова правилен подръжник на идеята и през предходната година. 

В мероприятието под надпис " вие упражнявате, ние ви плащаме! ", взе участие всеки искащ от аудитория, минувачи и посетители, провокациите са леки и всеки получава подарък  а най положителните съществени награди, категориите са възрастови и стартират от 4 година до 84 година за девойки и момчета.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР