Пътуващият кулинарен театър на Ути ще зарадва обитателите на старческия

...
Пътуващият кулинарен театър на Ути ще зарадва обитателите на старческия
Коментари Харесай

Потвърдено: Без мръвки на площада пред Общината!

Пътуващият кулинарен спектакъл на Ути ще зарадва жителите на старческия дом на Пловдив. Това разгласи зам.-кметът по просвета Александър Държиков във връзка вчерашния анонс на кмета Иван Тотев, че Бъчваров ще подготви две " прасенца " на площада пред Общината, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg

Шоуто пристигнало като оферта. " На последната оперативка всички обсъдихме въпроса, кметът Тотев е легендарен с възприятието си за комизъм и показа нещата както го чухме ", описа Държиков. Той обаче удостовери последната вест, че на площада няма да има мръвки и скара. " Това бе провокация за всички ". 

" Беше ми забавно по какъв начин се развихри фантазията на хората. Дори бе казано, че проявата е част от културния календар на Пловдив. Всички знаете по какъв начин се приема и гласоподава той и тези приказки не са съществено ", безапелационен бе Държиков.

Иначе събитието ще е на 26 декември, стартира от 9 часа и е планувано до 15 часа в двора на старческия дом в квартал " Коматево ". На площада в сърцето на Пловдив пък ще има единствено фолклорен концерт от 12,00 часа.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР