Пътуващият 5G шоурум на Huawei Roadshow пристигна в София и

...
Пътуващият 5G шоурум на Huawei Roadshow пристигна в София и
Коментари Харесай

Пътуващият 5G шоурум на Huawei Roadshow пристигна в София

Пътуващият 5G шоурум на Huawei Roadshow дойде в София и може да бъде посетен до края на работната седмица. Digitall on Tour предлага разходка в бъдещето, която демонстрира по какъв начин с еволюционни стъпки софтуерният колос Huawei предлага да направи живота ни доста по-лесен и сигурен, като употребява интелигентни решения, основани на технологията 5G.
Digitall on Tour е насочен към бизнеса и развиването на нови услуги въз основата на 5G технологията.
Специалистите на компанията дават отговор на въпроси за надграждането на актуалните 3G и 4G мрежи, в това число по какъв начин последователно технологията 5G ще оферират скорости сравними или по-високи от тези на закрепените услуги. Все повече връзки от вида M2M (machine-to-machine, да вземем за пример самостоятелни коли, системи за надзор на трафика, мъдро произвеждане, градски системи за сигурност), ще усъвършенстват връзката си, с помощта на свръхбързия транспорт на данни на 5G.
Huawei показва системата FusionROBO - интегрирано решение за компании за дистанционно управление на устройства и запаси с една обща ръководеща система. FusionROBO се предлага в три версии и е способна да понижи разноските на клиентите с до 65%.


Визията на Huawei за по-добра съгласуваност е основана на решения от вида B2B, IT и облачните услуги, както и за промишлеността на теснолентовия „ интернет на нещата (NB-IOT) ", движена от цифровото развиване на бизнес средата, „ умните градове " и дигитализацията на всекидневието. M2M връзките ще зависят от ден на ден от способността на мрежите да понесат големи натоварвания от информация и да я пренесат с нужната скорост за действието на самостоятелни коли и умна инфраструктура.
Технологията за изкуствен интелект на Huawei, демонстрирана по време на Roadshow 2019, демонстрира по какъв начин последователно физическата работа по замяна на телекомуникационно съоръжение ще изисква доста по-малък човешки и времеви запас. Камера и обвързваният с нея изкуствен интелект на Huawei следи за качественото създаване на телекомуникационно съоръжение за 4G и 5G и даже може в действително време да се свързва с екипа на място, с цел да го насочва по време на работата - напълно без намесата на човешкия фактор и доста по-ефективно, в сравнение с това се е случвало до момента.


Безспорен интерес в преносимия шоурум провокира демонстрацията на облачни услуги Cloud X - технология, използвана в необятен набор от промишлености, а също за крайни клиенти. Тя прави допустимо шерването на голямо количество информация през облака с непостижима до през днешния ден скорост. Cloud X предлага три вида услуги: Cloud PC, Cloud Gaming и Cloud AR/VR. С помощта на 5G мобилните оператори ще имат опция доста да разширят услугите си. За крайните консуматори това значи, че собствеността върху хардуер - да вземем за пример игрова подпора - към този момент няма да е наложително изискване за потреблението му. Подобно на системите за споделени коли 5G ще даде опция за шерване на лични компютри, игрови конзоли и мултимедия доста по-бързо и елементарно.
По време на Huawei Roadshow 2019 ще разберете още доста за смисъла на 5G мрежите за бъдещето на преносната среда, 5G решенията за бизнеса и оптималната скорост на мрежата в действителни обстановки. Все по-масовото нахлуване на 4К и 8К ТВ каналите и пълноценно наличие за тях биха били вероятни само с добре развита 5G мрежа.
Високотехнологичния пътуващ свят Digitall on Tour на Huawei Roadshow ще остане в София до 19 април.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР