Пътуващите с обществен транспорт ще трябва да мерят температурата си,

...
Пътуващите с обществен транспорт ще трябва да мерят температурата си,
Коментари Харесай

В Англия: Обсъжда се в обществения транспорт да се мери температурата

Пътуващите с публичен превоз ще би трябвало да мерят температурата си, преди да изоставен дома си. Това е измежду някои от предложенията които се обмислят, с цел да създадат публичния превоз по-безопасен, когато блокирането поради ковид се облекчи и британците стартират да се връщат на работа, написа английският вестник The Times, представен от " Фокус ".
Борис Джонсън ще разгласи в четвъртък проектите си за обществено дистанцирани за работа, пътувания и учебно заведение в „ пътна карта “, с цел да изведе страната от цялостното блокиране. Целта е да се рестартира стопанската система, като в същото време се потиска разпространяването на инфекцията.
Общественият превоз съставлява изключително предизвикателство, като министрите желаят да избегнат повтаряне на претъпканите транспортни средства при започване на рестриктивните мерки. Съветът към пътуващите с публичен превоз да премерят температурата си преди пътешестване е измежду методите, признати от други страни, които Министерството на превоза обмисля дружно със здравните управляващи в Англия.
Високата температура е един от главните признаци на коронавирусната зараза. Очаква се тези с нараснала температура да си останат у дома. Висш държавен чиновник акцентира, че към момента не е взето решение.
Мерките включват стерилизация на ръцете на станциите на публичния превоз, рекомендация да се носят маски, когато двуметровото обществено разстояние не може да бъде обезпечено, и предупредителни знаци, които приканват пасажерите да не се качват на натоварени рейсове и влакове. Вероятно е също по този начин да има наложителни инспекции на температурата на летищата.
 
Всичко за ковид следете ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР