Пътуващи билбордове върху камиони рекламират България в Европа с фотопана

...
Пътуващи билбордове върху камиони рекламират България в Европа с фотопана
Коментари Харесай

Камиони с фотопана на знакови у нас места рекламират България по света

Пътуващи билбордове върху камиони популяризират България в Европа с фотопана със знакови места от страната ни. Идеята е на видинска транспортна компания, с която да бъдат показани българските туристически дестинации.

Повече от месец товарни коли с фотопана на исторически места у нас и естествени забележителности притеглят погледите в Европа.
Николай Попов, шеф на компанията: Тъй като туризмът е една от главните ни развити промишлености в България, по тази причина взехме решение да представяме с изключение на морето и други туристически дестинации, които могат да посетят поляци, унгарци, словаци и чехи.


Сред местата, които се популяризират са Старият Пловдив, Велико Търново, Трявна, Белоградчишките скали и Рилските езера.
Николай Попов, шеф на компанията: Гледам в интернет има много мнения и много са позитивните. От водачи разбирам, че и по границата ги заглеждат митничари, граничари и също им харесва.шофьор на товарен автомобил: Предимно пътуваме- Полша, Австрия, Чехия, Гърция, общо взето по тези релации. Колегите най-вече са учудени, възхитени по-точно. Други като нас най-малко няма, към този момент.
От видинската компания към този момент имат поддръжката на Министерството на туризма за самодейността си и се надяват и други в сектора да последват техния образец.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР