Пътуващ салон на образованието ще премине през Варна, научи Moreto.net.

...
Пътуващ салон на образованието ще премине през Варна, научи Moreto.net.
Коментари Харесай

Пътуващ салон на образованието отново ще посети Варна

Пътуващ салон на образованието ще премине през Варна, научи Moreto.net. Тазгодишният салон ще се състои на 3 ноември, неделя, от 10:00 до 18:00 часа във Фестивален и конгресен център-Варна, зала № 4 ( " Пресцентър ”) и ще бъде открит от Посланика на Франция в България госпожа Флоранс Робин.

Пътуващият салон на образованието 2019 се провежда от Френски институт в България взаимно с Френския институт в Сърбия, Френския институт в Босна-Херцеговина, Френското посолство в Албания, Френското посолство в Косово, Френския институт в Солун и със съдействието на Агенция Campus France Париж.

С тази демонстрация се открива кандидат-студентската акция за образователната 2020/2021 година. Събирайки на едно място френски висши образователни заведения и представители на франкофонските стратегии в България, Сърбия, Босна-Херцеговина, Албания, Косово и Гърция, тази демонстрация ще даде опция, както за пряк контакт с бъдещите студенти, по този начин и за развиване на междууниверситетско съдействие.

Целта на Салона е: – да показа френското висше обучение: всички специалности, всички равнища

както и франкофонските стратегии в петте страни на турнето – да ориентира претендентите и да ги насочи в избора на компетентност и образователни заведения – да осведоми за другите опциите за финансиране на образованието – да обясни процедурите за кандидатстване и банкет – да осведоми за качеството на приема във Франция и в страните от района. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР