Пътуванията до Варна се учестяват през лятото заради прекрасното море,

...
Пътуванията до Варна се учестяват през лятото заради прекрасното море,
Коментари Харесай

Имате бизнес пътуване до Варна? Хотел Елеганс в центъра е перфектният ви избор на локация

Пътуванията до Варна се учестяват през лятото поради прелестното море, само че има един бранш, в който си на крайник през цялата година, без значение дали времето е топло или студено - бизнесът . Морската столица е привлекателно място за него, а при честите пътувания по работа се нуждаете от място, в което да отморите след значимите договаряния денем . То би трябвало да е както комфортно, по този начин и в добра локация, покрай значимите точки на града . Именно това ви предлага хотел " Елеганс " , който се намира в съвършен регион - на тихата уличка " Габрово " до ЖП гарата, като центърът е единствено на 3 минути пешком .



В непосредственост са доста административни и бизнес здания, митнически организации, както и значими културни обекти, измежду които Римските терми и Археологическия музей, Плажната алея, обновената Морска гара, казина, игрални зали и заведения от всевъзможен вид - заведения за хранене, механи, клубове и нощни заведения .



Престоят в хотела е на преференциални и налични цени , а позитивните мнения и оценки от клиентите са гаранция за предлаганите услуги. Стаите на " Елеганс " бяха реновирани за зимния сезон и клиентите му ще могат да се насладят на още по-голям комфорт.



Сред удобствата са централен климатик , Wi-Fi, LAN интернет със скорост 80 мегабайта във всяка една точка, което ще улесни връзката Ви. Стаите са просторни и всяка от тях разполага с ледник, тв приемник, сейф за полезности, вана и кана за кафе и чай . Ако сте пристигнали за релакс, той ще бъде цялостен, защото в жилищата има сауна , от която да се възползвате против в допълнение възнаграждение.



Всеки клиент на " Елеганс " може да започва чудесно деня си, наслаждавайки се на закуска по избор и 60 типа кафе от пет кафемашини. Сред тях са водещи марки като Malongo, Lavazza, Bianchi, Nescafe и други. Има и домашни сладкиши по истинска италианска рецепта , а на вечеря можете да изпиете чаша ароматно вино .



“Елеганс ” провежда също по този начин ергенски и момински празненства, както и оказва подпомагане за такси, екскурзии, прехвърляния, рентакар и други



За контакти:
Адрес:  Варна, ул. “Габрово ” 24
Телефон за резервации:  0878 767449
Хотел “Елеганс ” във фейсбук
Email:  
[email protected]
www.elegance-varna.com




--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР