Пътуванията, ако не са добре обмислени, крият много капани. Не

...
Пътуванията, ако не са добре обмислени, крият много капани. Не
Коментари Харесай

10 полезни трика при пътуване, които направят почивката ви наистина удоволствие


Пътуванията, в случай че не са добре премислени, крият доста клопки. Не е рационално да тръгнете за отмора и поради неприятната си организация, да неуспехите цялата си отмора. За да не се стига до сходна нелепа обстановка, ще ви представим 10 хитри метода да избехнете най-често срещаните неприятности по време на път.

 cebbd73c-cba8-06d3-d8a0-d91f0ecada96

Вземете си облекла за всякаква температура.

Вътре в самолета е 18 градуса, а като излезете от летището към този момент е 31 градуса. Ще е добре да имате риза, която е подобаваща и за двете обстановки. Можете да се спрете на лека памучна риза, която разрешава ръкавите да бидат нагънати или събрани при потребност.

Настройте приложението за напомняне за цените за пътуването месеци авансово.

Може да ви се коства прекомерно рано да вършиме проекти за лятната си почивка в разгара на зимата, само че би трябвало да знаете по кое време са най-ниските цени за резервации на почивки и пътувания. Регистрирайте се в приложението за пътешестване и дано да ви предизвести по кое време цената е най-ниска. Истината е, че няма „ уместно “ време за закупуване на билет за полет. Опитните пътешественици задават сигнал за страхотни предложения и оставят тези покупко-продажби да стигнат до тях.

 1228af2d-4934-2314-a36e-4b738c0d4713

Използвайте правилото за 24 часа.

Ако желаете неподготвено пътешестване, продължете напред и резервирайте полета си с най-хубавата цена, която можете да намерите. Но имайте поради, че в случай че намерите по-добра цена в границите на 24 часа, можете да отмените резервацията си и да получите цялостно възобновяване без никакви „ такси за резервация

Но, както постоянно, не забравяйте да прочетете дребния шрифт. Ако резервирате с билетна услуга на трета страна, има изключения. Ако резервирате непосредствено с самолетна компания, денонощната политика нормално е обезпечена.

Навийте облеклата си.

Ако към този момент не вършиме това, губите доста скъпо мястов куфара си. Винаги навивайте и наслоявайте, в никакъв случай не сгъвайте и подреждайте и ще удвоите дрешника си за идващия си разходка и крос. Така се икономисва много място.

 ad7057ba-7069-feae-046a-d0e857678c42

Сканирайте паспорта си.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР