Пътуването, за което не бе съобщено, се състоя в момент,

...
Пътуването, за което не бе съобщено, се състоя в момент,
Коментари Харесай

Тайно пътуване до Киев: Шефът на ЦРУ на среща със Зеленски frognews.bg

Пътуването, за което не бе обявено, се състоя в миг, в който бригадите на Киев подеха контранастъпление в източната и южната част на страната против съветските сили.

 

Бърнс потвърди  " уговорката на Съединени американски щати за шерване на разследваща информация, с цел да помогне на Украйна да се отбрани от съветската експанзия ", сподели американският чиновник. Според „ Вашингтон пост “, който пръв заяви за визитата, украински публични лица споделиха проекти да си върнат окупираната от Русия територия и да стартират договаряния за преустановяване на огъня до края на годината.

 

Бърнс „ пътува до Украйна, както прави постоянно от началото на експанзията на Русия преди повече от година “, сподели американският чиновник. „ Пост “ оповестява, че визитата е станало през юни. Пътуването се е състояло 24 часа преди протеста водача на частната военна компания „ Вагнер “ Евгений Пригожин. Бунтът " не беше тематика на полемика ", добави служителят. Съединени американски щати се пробваха да изяснят на Русия, че не са играли никаква роля в протеста, а огромните американски медии оповестиха в петък, че Бърнс се е обадил на ръководителя на съветското външно разузнаване Сергей Наришкин, с цел да увери, че Съединени американски щати не са участници.

 

Главнокомандващият на украинската войска Валери Залужни сподели, че плановете за контранастъпление на страната му са възпрепятствани от неналичието на съответна огнева мощност - от съвременни изтребители до артилерийски муниции. Във вторник Съединени американски щати оповестиха нов пакет от оръжия на стойност $500 милиона за усилване на на контраофанзивата, в това число бронирани транспортни средства, прецизни муниции и съоръжение за почистване на мини.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР