Пътуването ви дава право да изследвате различни граници на природата.

...
Пътуването ви дава право да изследвате различни граници на природата.
Коментари Харесай

Почивка на море или планина предпочитате

Пътуването ви дава право да изследвате разнообразни граници на природата. За някои хора концепцията за съвършена почивка стартира и приключва с планинските гледки и спокойствието. Докато има други, които не могат без плажовете и морските талази.

Знаете ли дали сте фен на планината или фен на морето? Нека ви помогнем да откриете какъв пасажер сте, с цел да можете да планирате вярно ваканцията си.

Планинско катерене или гмуркане

Сърфиране, джет ски, плуване, ветроходство, волейбол и други Са някои от заниманията, на които можете да се насладите на плажовете. Планините провокират вашата устойчивост и ви дават благоприятни условия да се отдадете на действия като планинско колоездене, парапланеризъм, походи и къмпинг. 

Изглед към планината от прозореца или стая с аспект към морето

Обичате ли да гледате изумрудено зелената вода на морето или панорамата на планините ви притегля повече? Планините са отдалечено бягство от всекидневието, личен оазис в природата, където можете да се наслаждавате на топлия изгрев и да прекарате малко време със себе си. От друга страна, плажовете ви разрешават да се забавлявате, да се социализирате и да се насладите на малко поглеждане.

Яке или бански

Това е подходящ въпрос за всеки странник. Ще предпочитате ли да носите топло яке и сладка вълнена шапка в планината или нищожен бански на златистия плаж?

Красива дървена вила или парцел с 5 звезди

Хората, които отиват на плажна почивка, нормално избират да се настаняват в първокласни парцели с всички уреди от висок клас като басейни, питейни заведения и зони за отдих. За разлика от тях, тези, които се възхищават на планината, обичат дървените вили като варианти за настаняване. Макар, че един хотел в Банско е за предпочитане пред дребна вила. Много по-луксозно и комфортно е, а и изискванията в курорта са съвършени.

Планински храни или морски блага

Какво бихте предпочели - да седнете в уютно дървено кафене и да се насладите на парещ чай или да лежите към целунатия от слънцето плаж, наслаждавайки се на вкусни морски блага?

Цветни джапанки или трекинг обувки

Обичате ли да се скитате из плажа в шикозни цветни джапанки или бихте желали да носите планинските си обувките, с цел да се изкачвате с лекост нагоре по хълмовете?

Отлежало уиски или охладена бира

Ще поискате ли да изпиете отлежало уиски с най-хубавия си другар в студена зимна нощ или да пийнете охладена бира на плажа, до момента в който купонясвате с компанията си?

Диви животни или диви празненства

Планините са с повече естествена хубост, дива природа и успокоение, до момента в който плажовете въпреки това ви подаряват с едни от най-разтърсващите празненства.

Има огромна възможност хората, които се радват на спокойствието на планините, да не се насладят на радостните плажове. Или този, който обича да играе с вълните, може да се отегчи от визитата на планините. Красотата на тези пейзажи е спираща дъха и е добре да се възхищавате и на двете. Като странник постоянно можете да постигнете баланс сред това, което ви харесва, и това, което остава неразучено.

Независимо дали сте фен на планината или човек на плажа, планирайте пътешестване до обичаната си дестинация в точния момент, защото сезонът на вашата дестинация наближава, като ще можете да се възползвате от положителни предложения за пътешестване.

Макар да ви наподобява отдалечен момента, в който ще излезете в отпуск, той въпреки всичко ще пристигна. Добре е да сте употребявали опцията за отстъпка от цената за предварителна поръчка.  Остава да си изберете туристическа компания и да уговорите условията. Решете дали ще сте сами, със фамилията или с група другари.  Всеки един от разновидностите си има своето преимущество.  Всичко е въпрос на желания и виждане за метода на отдих и релакс. Важно е да ви е прелестно и занимателно, всичко друго е без изключително значение.

 

PETEL.BG приканва жителите към успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР