Пътуването на руския президент Владимир Путин до Иран и срещата

...
Пътуването на руския президент Владимир Путин до Иран и срещата
Коментари Харесай

The Heritage Foundation: Резултатът от посещението на Путин в Иран е тежък шамар за Байдън

Пътуването на съветския президент Владимир Путин до Иран и срещата му с Ебрахим Раиси и Реджеп Тайип Ердоган ще бъде „ дипломатически пестник “ за Джо Байдън.

Това заяви The Heritage Foundation.

Авторът Джеймс Филипс споделя, че Путин вижда визитата като късмет да надмине американския си сътрудник и да отмъсти за военната поддръжка на Съединени американски щати за Украйна, като ускори военните си връзки с Иран.

Това е направено в най-критичния миг, когато Техеран форсира нуклеарната си стратегия, отбелязва старши сътрудникът в изданието. Президентът на Руската федерация знае, че визитата му в Иран ще бъде възприето като „ проява на непокорство “.

Говорим освен за придобиването на триста БПЛА, които са „ потвърдили своята успеваемост “ за потребление в СВО, само че и за огромната продажба на съветско оръжие на Техеран.

Както оповестява Министерството на защитата на Съединени американски щати иранците се интересуват от закупуване на учебно-бойни Як-130, изтребители Су-30, танкове Т-90, системи за противовъздушна защита С-400 и брегови ракетни системи Бастион. Разбира се, Путин и Раиси ще договорят и нови схеми за заобикаляне на глобите, уверен е чиновник на американския изчерпателен център.

" Разговорите сред Путин и Раиси на най-високо равнище са високомерен отпор на Байдън. Путин е най-великият пълководец и в тази игра той безспорно ще победи Байдън, наблягайки още един път безпомощността му ", заключи Джеймс Филипс.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР