Пътуването е трудно през 2020, но това не ни пречи

...
Пътуването е трудно през 2020, но това не ни пречи
Коментари Харесай

10 неизвестни европейски дестинации, които заслужават внимание

Пътуването е мъчно през 2020, само че това не ни пречи да си вършим проекти за идващото ни странствуване... когато можем да го изпълним. Ако към този момент сте посетили известните на всички дестинации като Лондон, Париж и Барселона, в случай че желаете да опознаете някой по-малко прочут район и да се потопите в атомсферата на една страна, надалеч от туристите, изберете някоя от тези 10 дестинации. Всяка от тях е удивително красива и заслужава повече внимание, в сравнение с получава.
Алесунд, Норвегия
Докато сте в Алесунд, посетете Атлантическия морски парк в Tueneset, най-големият солен аквариум в Северна Европа. Ако сте почитатели на зимните спортове, посетете града през Декември, с цел да се насладите на ски писти от друго потомство.
Котор, Черна гора
Крайбрежният град Котор в действителност е потънал речен каньон. Той е супер усамотен, заобиколен от варовикови скали и има един от най-добре непокътнатите средновековни остарели градове в света.

 Живописни европейски дeстинации, които да посетим след пандемията Живописни европейски дeстинации, които да посетим след пандемията
Много хора бяха лишени от своите екскурзии при започване на март при първата вълна на пандемията, а опцията за летни пътувания беше п...
Пиран, Словения
Тесни улички и готически алеи се вият през този исторически словенски град, седнал на върха на тъничък полуостров.  Градът е толкоз дребен, че можете  да го обиколите целия единствено за 30 минути.
Ровин, Хърватска
Разположен на Адриатическо море,  Ровин  е интензивно пристанище за лов на риба и може да се похвали с необикновено средиземноморско време. Тук може да се насладите на пресни, морски блага и спокойна атмосфера. Наблизо е и националният парк на остров  Бриони,  където можете да видите антични римски вили и остатъци от византийски замък.
Порто, Португалия
 За да влезеш във Англия - карантина, само че от тест за ковид зависи какъв брой За да влезеш във Англия - карантина, само че от тест за ковид зависи какъв брой
Англия ще пусне нова система за тестване на ковид за пътуващи, идващи от високорискови страни. Това ще стане на 15 де...
Въпреки че е вторият по величина град в Португалия, Порто постоянно е помрачен в туристически проект от Лисабон. Оживената културна сцена и даже по-оживените здания, обаче, могат да ви накарат да измененията мнението си.  Вижте Mercado do Bolhão, солиден закрит пазар, където можете да вземете кулинарни изкушения от прясно изпечени хлябове до риби, които евентуално са плували в Атлантическия океан часове по-рано.
 
 
 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР