Пътуването е трудно през 2020 година, но това не ни

...
Пътуването е трудно през 2020 година, но това не ни
Коментари Харесай

10 неизвестни европейски дестинации, които заслужават внимание

Пътуването е мъчно през 2020 година, само че това не ни пречи да си вършим проекти за идващото ни странствуване, когато можем да го изпълним. Ако към този момент сте посетили известните на всички дестинации като Лондон, Париж и Барселона, в случай че желаете да опознаете някой по-малко прочут район и да се потопите в атомсферата на една страна, надалеч от туристите, изберете някоя от тези 10 дестинации. Всяка от тях е удивително красива и заслужава повече внимание, в сравнение с получава.
Гьореме, Турция
Ако се чудите кое е по-добро от това да видите защеметяващите скални формирания на Гьореме, в които са вградени големи, красиви църкви, отговорът е елементарен! Да ги разгледате, возейки се на балон с парещ въздух, стотици метри над земята.
 Австрийски екскурзиант унищожи статуя от 19 век поради селфи Австрийски екскурзиант унищожи статуя от 19 век поради селфи
Австрийски екскурзиант счупи пръстите на краката на гипсова отливка на известната статуя на Полин Бонапарт на италианския ваятел Антони...
Торун, Полша
Този крайбрежен готически град е надалеч по-малко претъпкан от Варшава и Краков, само че има процъфтяваща театрална сцена, която си коства да опознаете. Най-интересното е, че той е родното място на Коперник. Чудите се какво още да разгледате тук? Музеят на меденките, с които градът е прочут.
Манарола, Италия
Отидете в Манарола, най-старият и вторият минимален от градовете Чинкуе Тере, за пресни морски блага от Лигурийско море, сладко вино Sciacchetrà и малко успокоение и тишина (не се позволяват коли). За да стигнете до там, вземете влака Pisa Centrale от някой от градовете на Чинкуе Тере, който коства по-малко от 10 $ и се движи няколко пъти дневно.
 Испания - дестинация за секстуризъм Испания - дестинация за секстуризъм
Иберийския полуостров предлага освен слънце, пясък и море, само че все по-често и проституция. Това излиза наяве от ново изследване на вътре...
Икария, Гърция
Трябва да има нещо във водата на този гръцки остров, където жителите нормално живеят до 100 години. Ако посетите този хубав остров през лятото, безусловно посетете Панагирия, големите фестивали, празнуващи разнообразни религиозни празници, които се случват един път или два пъти седмично сред май и октомври.
Халстат, Австрия
Понякога наричано „ перлата на Австрия “, това картинно селце всъщност е напълно пешеходна зона и е заобиколено  от солни мини. В него можете да се разноските ида се потопите в атмосферата му, или да обиколите солните мини за спиращи дъха гледки.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР