Пътуването е незабравимо приключение и обикновено искаме да извлечем максимума

...
Пътуването е незабравимо приключение и обикновено искаме да извлечем максимума
Коментари Харесай

Как да избегнем опашките при популярните туристически актракции

Пътуването е незабравимо премеждие и нормално желаеме да извлечем максимума от всяка минута, изключително в случай че не сме сигурни, дали ще имаме опция да повторим този прелестен опит.

Популярните туристически атракции са неизменима част от всяко пътешестване, само че в доста случаи ни се костват ужасно досадно прекарване, изключително в случай че би трябвало да чакаме цели часове на опашки, с цел да си купим билет и да влезем.

За благополучие, има някои изпитани способи, които ни разрешават да избегнем тълпите даже и в най-популярните туристически атракции.

Експресен пропуск

Всяка спомагателна такса за билети, които ни разрешават да избегнем опашките, си заслужава, тъй като ни дава повече време, което да прекараме в втренчили погледи в експонатите, вместо да се взираме в гърба на нечий човек пред нас на опашката.

Това става посредством пазаруване експресен пропуск или " без очакване на опашка " от формалните уеб сайтове на туристическите атракции. На доста места се случва посредством закупуване на електронен билет, а от време на време експресният пропуск се отнася за влизането с екскурзовод.
 Снимка 417391

Билет в точния момент

За някои туристически атракции избягването на опашките няма да ни коства нищо в допълнение, единствено малко авансово обмисляне.

Айфеловата кула да вземем за пример няма публична алтернатива за " без очакване на опашка ", само че пазаруването на пропуски до 60 дни преди датата на посещаване значи, че най-малко няма да се редим на касите.

Във Ватикана можем да резервираме билетите си и два месеца авансово. Акрополът в Атина пък ни дава еластичност, с цел да пристигнем когато и да е на деня, даже и да изберем избран час.

GetYourGuide

През онлайн платформата GetYourGuide можем да ангажирам екскурзии в над 1700 местоположения по света. В края на всяка година уеб сайтът разказва миналата година и прави ранглиста с най-популярните си предложения.
 Снимка 417392

Градски пропуск

За тези, които желаят да се изтормозят оптимално и да видят колкото е допустимо повече, вместо да се концентрират върху една огромна атракция, която би трябвало да се посети, на доста места по света има вид за градски пропуск.

Например London Pass ни разрешава да избегнем опашките и да забележим доста от известните атракции на града, като катедралата Св. Павел и лондонския зоопарк да вземем за пример.

Групово посещаване

Пътуването в група от време на време се оказва огромна благословия, освен поради огромната и занимателна компания. Много музеи възнамеряват влизането на групи настрана, ускорявайки целия развой, който включва отбягване на опашките.

Затова даже и да не пътуваме в група, постоянно можем да поемем самодейността и да образуваме такава от чакащите хора пред входа, разкриват от Reader`s Digest.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР