Пътуването е едно от най-големите удоволствия в света. Но понякога

...
Пътуването е едно от най-големите удоволствия в света. Но понякога
Коментари Харесай

13 трика за хората, които често отсядат в хотел

Пътуването е едно от най-големите удоволствия в света. Но от време на време може да бъде много мъчно да постигнете равнището на комфорт, което търсите, при непоколебим бюджет. Има някои трикове, които можете да употребявате, с цел да спестите малко пари. Знаете ли, че можете да употребявате еликсир за коса, с цел да премахнете грима си? Можете също по този начин да зареждате телефона си благодарение на тв приемник!

Сварете яйца в каната за вода

Ако закуската в ресторанта наподобява прекомерно скъпа и ви е писнало от бисквити, тогава има едно просто решение. Можете да отидете до най-близкия магазин за хранителни артикули, да купите няколко яйца и да ги сварите в каната за вода. Всичко, което би трябвало да извършите, е да следвате тези елементарни указания. Ако не разполагате с кана за вода в хотелската си стая, можете да се обадите на румсървиз и да попитате дали могат да го донесат.

Използвайте ютия, с цел да си препечете филийки

Ако яйцата не са задоволителни или не ви харесват, можете да си извършите сандвич с разтопено сирене. Ще ви би трябвало ютия и алуминиево фолио. Просто обвийте сандвича във фолиото и сложете ютията от двете страни за към 30 секунди. Ммм, вкусно!

Затворете завесите благодарение на закачалки

Ако имате проблеми със съня, когато има светлина, която идва от прозорците, можете да употребявате окачалка, с цел да закрепите завесите, тъй че светлината да не може да ви разсъни. Сега можете да се насладите на добър сън!

Направете колонка в помощта на чаша

Ако сте от тези хора, които в никакъв случай не могат да чуят алармата си заран или просто обичате да слушате мощна музика, това е за вас. Чашата от стъкло или керамика ще направи звука по-дълбок и по-силен. Всъщност може да ви избави, в случай че би трябвало да се разсъните в 7:00 ч. за бизнес среща.

Изгладете облеклата си в банята

Не всички хотелски стаи имат ютия, само че носенето на измачкани облекла не постоянно е алтернатива. Ако окачите дреха в банята преди да вземете парещ душ или гореща вана, парата ще свърши работата добре.

Изперете облеклата си в мивката

Да, пералнята не е нещо на ниска цена, а в случай че останете в хотел за дълго време, просто нямате избор - облеклата ви изискват положително остаряло пране! За тази цел можете да употребявате мивката.

Премахнете грима си с еликсир за коса
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР