Пътуването до супермаркет е неразделна част от седмичната рутина на

...
Пътуването до супермаркет е неразделна част от седмичната рутина на
Коментари Харесай

Феновете на Tesco, Aldi и Lidl са разделени относно „негласното“ правило за супермаркетите, което „дразни“ мнозина

Пътуването до супермаркет е неразделна част от седмичната рутина на всеки, само че в миналото спирали ли сте да мислите за странния етикет, който всички ние подсъзнателно следвате?

Ако влизате единствено в супермаркет като Tesco, Aldi или Lidl за няколко продукта, ще знаете доста добре болката от това да се редите на опашка зад безчет цялостни колички. Това, което в действителност са единствено няколко минути, може да ви се стори като цялостен живот, до момента в който ги гледате по какъв начин старателно прибавят всеки продукт върху конвейера.

Въпреки това, някои купувачи предписват мълчешком предписание, съгласно което тези, които имат единствено няколко продуктите би трябвало да имат приоритет в опашката и тези с цялостни колички би трябвало да ги оставят напред. Но мнозина са разграничени и някои считат, че това е изцяло незаслужено.

Наскоро се появи полемика по тематиката във Фейсбук групата Extreme Couponing and Bargains UK, като всички се мъчеха да се съгласят. Един човек, който поддържаше неофициалното предписание, написа: „ Да, нормално те прикл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР