Пацо, Калата и Крис се заемат с нов заплетен случай.

...
Пацо, Калата и Крис се заемат с нов заплетен случай.
Коментари Харесай

Близнак на Господинов се появява в „Полицаите от края на града“

Пацо, Калата и Крис се заемат с нов безизходен случай. Ще бъдат внедрени като „ полови фанатици “ със задачата да изобличат и заловят серийна килърка. Общото сред жертвите е, че всички те са посещавали групова терапия по полова привързаност.

В фамилията на Пламенов новините са доста и разнообразни. Криси желае да замине да живее и учи в Англия, с цел да не помни Крис, а Пацо и Нели желаят да осиновят Мира и да й обезпечат „ естествена фамилна среда “. Условието е тя да си води видео дневник, а дамата от обществените ще прави ненадейни инспекции, с цел да се увери с очите си, че те фактически са „ изрядно семейство “. Но дали необикновена полицейска познавач акция и непредвидена поява на мъртвец в прилежащата къща, с който Нели и Джиджи ще се опитат да се оправят „ неусетно “, няма да осуетят положителните им планове?

Неуспешните опити на Господинов и Желева да изяснят комплицираните връзки между тях не престават, само че този път ще имат и обща задача. Ще им се наложи да играят щастливо семейство, с цел да изобличат лекар, който употребява противозаконни способи за генетични операции и основава деца по пример. Междувременно появяването на брат близнак на Ачо, който е „ като две капки вода “ с Господинов, само че тотална негова диаметралност като държание, ще преобърне всичко надолу с главата.

Емоционални моменти и обрати чакат още една двойка. Джиджи се прибира от Бургас, а Калата още веднъж се нуждае от експертна помощ, с цел да се оправи с съкровен любовен проблем. Разбира се, Крис е постоянно подготвен да го съветва.

И до момента в който Силвия продължава да се лута в възприятията си, ще получи непредвидена покана за среща. Дали от това няма да излезе нещо ново? Една дълго защитавана загадка и една обич също ще излязат нескрито.

„ Полицаите от края на града “ изпадат в нови занимателни обстановки, само че по какъв начин ще се измъкнат от тях и ще съумеят ли в последна сметка да се оправят с неприятните – следва да забележим във финалния за сезона епизод – тази неделя от 20.00 ч. по NOVA.

„ Полицаите от края на града “ може да гледате в

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР