Пациентски организации Заедно с теб изпратиха отворено писмо до Българския

...
Пациентски организации Заедно с теб изпратиха отворено писмо до Българския
Коментари Харесай

Пациентски организации Заедно с теб искат извинение от Българския лекарски съюз

Пациентски организации " Заедно с теб " изпратиха отворено писмо до Българския лекарски съюз (БЛС), в което желаеха обществено опрощение от съюза във връзка със декларираното от доктор Гергана Николова (член на УС на БЛС) пред Би Ти Ви, че пациентските организации не са подкрепили митингите на педиатрите .

Пенка Георгиева, която е ръководител на Пациентски организации " Заедно с теб ", акцентира, че персонално тя е взела участие в митинга на 18 април 2019 година на педиатрите от СБАЛДБ " Проф. Иван Митев ", като са имали публична позиция до всички медии и институции.
 Педиатри заплашват с групова оставка
Педиатри заплашват с групова оставка

Излязоха на трети митинг и блокираха придвижването по бул. " Акад. Иван Гешов "

" Когато членове на управлението на БЛС афишират война и демонстрират експанзия към пациенти и пациентски организации, значи към този момент сме на дъното . И при тази пренебрежителност и злост, които виждаме от някои лекари - обществени персони, при идващ митинг ще премислим дали към този момент да дадем поддръжка ", предизвестява Пенка Георгиева.

Пациентски организации " Заедно с теб " показват, че остават при пациентите и с пациентите, само че изричат " безкрайна признателност от сърце на положителните бели лекари, които срещаме всеки ден в всекидневието си ".

В тези дни на компликации и разрушено доверие сред пациенти и лекари, да наведем глави с състрадание и съчувствие , приканва Пенка Георгиева.
 Над 100 лекари се оповестиха в поддръжка на шефа на Педиатричната болница
Над 100 лекари се оповестиха в поддръжка на шефа на Педиатричната болница

Това е формата им на митинг
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР