Пациентката от Пещера, при която бе уставен първият случай на

...
Пациентката от Пещера, при която бе уставен първият случай на
Коментари Харесай

Пациентката с коронавирус от Пещера е в по-добро състояние

Пациентката от Пещера, при която бе уставен първият случай на заразяване с ковид в Пазарджишка област, е в по-стабилно положение. Това оповестиха от пресцентъра на МБАЛ-Пазарджик.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1991
Жената е на 72 години. Тя е превозена на 21 март в "Инфекциозно поделение " на регионалната болница, откакто в началото беше призната за лекуване в МБАЛ "Проф. Димитър Ранев " в град Пещера.

От лечебното заведение прецизират, че решението за превеждането й е взето, защото все още в болничното заведение в Пещера липсват задоволителни благоприятни условия за реанимация на пациентката, при положение на утежняване на положението й.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1991  Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19 Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19  Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати  1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид 1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР