Пациентка в Пирогов се оплака, че медицинска сестра ѝ ударила

...
Пациентка в Пирогов се оплака, че медицинска сестра ѝ ударила
Коментари Харесай

Пациентка и медицинска сестра си размениха обвинения за шамари

Пациентка в „ Пирогов ” се оплака, че здравна сестра ѝ блъснала плесници след интервенция. Сестрата отхвърля и твърди, че е била нападната по време на работа, оповестява bTV.

Миналия вторник Вяра Чорлева e в „ Пирогов ” за незабавна интервенция. След излизане от упойката усетила мощна болежка. До нея била анестезиологичната сестра.

„ Започнах да крещя: „ Боли ме, не устоявам ”. И тя ми вика: „ Млъквай, тук е болница, ще те боли, естествено ”. Аз ѝ споделих: " Ще си върша каквото си желая, да не съм в манастира ”. Мина ми отгоре на главата, стартира да ми удря плесници и да ми крещи коя била тя, че била на сестра на не знам си кой си. Започнах да плача, да се друсам ”, описа Вяра.

Версията на сестрата Лилия Андонова е, че тя е била набитата. „ Тя реагира бурно, сподели, че си е платила 1000 лв. за избор на екип и сме длъжни да вършим каквото тя пожелае – ще вика, ще крещи, ще ни бие. Удари ми един пестник с всичка мощ и ме назова с нецензурни думи ”, изясни Андонова.

Вяра е подала тъжба в „ Пирогов ”, а сестрата – в полицията. Засега Лилия е краткотрайно отстранена от болничното заведение.

От управлението на „ Пирогов ” резервираха безмълвие, до момента в който обясняват случая.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР