Пациентка от Севастопол прие твърде лично въпросът на лекарка, която

...
Пациентка от Севастопол прие твърде лично въпросът на лекарка, която
Коментари Харесай

Невиждан екшън: Лекарка попита пациентка колко алкохол пие и настъпи Апокалипсис

Пациентка от Севастопол одобри прекомерно персонално въпросът на лекарка, която я пита какъв брой алкохол използва. Фелдшерът Надежда Колесникова пристигнала при позвъняване от пациентката, която се оплаквала от главоболие. Пристигайки в жилището, здравната служителка забелязала, че дамата е в положение на интоксикация. За да събере анамнеза, специалистката попитала пациентката какво и какъв брой употребява. Тя приела въпросите на лекарката като персонална засегнатост и я атакувала. Видеото е оповестено от портала " Медицинска Русия ". " Тя ме сграбчи за косата и ме удари по главата ", споделя Надежда в диалог с локалните кореспонденти. " Учудена и изплашена, избягах в коридора. Нещата ми останаха в стаята ", прибавя тя.

За помощ на парамедикът пристигнал съжител на нападателната пациентка и съумял да я измъкне от лапите на дамата. Така колата за спешна помощ съумяла да напусне жилището.

Пациентката е била арестувана и отведена в кабинета " Гагарин " на Министерството на вътрешните работи на Севастопол за диалог. Провежда се инспекция.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР