Пациентите на ДКЦ Вита вече имат възможност да записват час

...
Пациентите на ДКЦ Вита вече имат възможност да записват час
Коментари Харесай

Записване на час в ДКЦ Вита вече и онлайн

Пациентите на ДКЦ " Вита " към този момент имат опция да записват час за обзор онлайн. От 01.10. 2018 година всеки пациент на ДКЦ Вита може да запише час при лекар-специалист през уеб страницата www.vita.bg.

Новата услуга е налична за всички консуматори чрез платформата superdoc.bg. Пациентите бързо и безпроблемно могат да се ориентират по кое време и в кое от двете ДКЦ-та на " Вита " има свободни часове за обзор, както и при кой от в детайли презентираните експерти да резервират час.

Д-р Анна Савчева, медицински шеф на ДКЦ Вита, изясни: " Пациентите ни са съвременни хора и са неразделни с мобилния телефон, таблета и компютъра. Отдавна планираме да предложим и тази опция за бързо записване на час. Сега пациентът влиза на уеб страницата, избира бутона Онлайн записване на час в по-удобната за него локация - База 1 или в База 2. Определя самичък лекаря и на база свободните му часове, записва прегледа. С три клика е подготвен. Не е нужно да се свързва с оператор и да изчаква. Разбира се, разполагаем остават и добре познатите телефони на Вита. "

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР