Пациентите лягат в устройство, което се стяга плътно около врата

...
Пациентите лягат в устройство, което се стяга плътно около врата
Коментари Харесай

Виж Историята На Този Човек И Вече Никога Няма Да Си Неблагодарен На Съдбата Си! Видео

Пациентите лягат в устройство, което се стяга компактно към врата и цялото тяло надолу, след което механично изпълва дробовете с О2. Машината се е употребила най-вече за деца, като множеството от тях са я премахнали, когато са пораснали. Не това не се случило при Пол, написа диспути.бг.

Той към този момент 65 години я употребява и тъй като с изключение на дихателните проблеми, Пол е изцяло неподвижен от врата надолу, машината се е трансформирала в негов съвсем непрекъснат дом.

Въпреки компликациите в живота, Пол е сполучлив човек и продължава да се бори.

Завършва университет и работи като юрист, като употребява инвалидна количка, само че носи на всички места своята остаряла машина за дишане, при положение, че внезапно дробовете му се влошат.

През 2015г., машината стартира да има механични проблеми и тъй като са останали единствено 10 индивида в света, които да употребяват такива машини, намирането на верен монтьор не е лесна работа.

Години по-късно, откакто Пол пуска видео в интернет, в което търси помощ, се появява Брейди Ричардс, който съумява да се оправи с машината, която за младия му екип наподобява като артефакт от предишното.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР