Пациенти с артериални заболявания, включително стеснения на сънните артерии и

...
Пациенти с артериални заболявания, включително стеснения на сънните артерии и
Коментари Харесай

Съдовият хирург доц. Стефанов от София преглежда пациенти с „диабетно“ стъпало

Пациенти с артериални болести, в това число стеснения на сънните артерии и изострен или хронични лимфедем, са в центъра на вниманието на доцент Стефан Стефанов. Специалистът от София има дълготраен опит в лекуването на артериални болести при хора със захарен диабет и така наречен „ диабетно “ ходило.

Той ще преглежда в на 13 май, събота.
По време на прегледа се правят Доплерово проучване на артерии и периферно премерване на артериално налягане.

Прегледите са единствено със записване на час на телефони 0700 33 900 или 0892 20 20 80 и са платени.

Те ще се проведат в клиниката на ул. „ Брегалница “ 1 във Варна.

Доц. Стефанов е завеждащ на Отделението по съдова хирургия в Аджибадем Сити Клиник Младост в София, където оперира. Негов главен фокус са съдовите болести при захарен диабет. Той е въвел за първи път в България редица интервенции към стъпалните съдове при тези заболели, които избавят от ампутация. През 2015 година пази дисертационен труд на тази тематика. Резултатите са оповестени в български и интернационалните научни списания

Във Варна ще преглежда също пациенти с разширени вени, със стеснения на сънните артерии при мозъчно-съдова болест, хронична артериална непълнота на горни крака.
В края на прегледа доцент Стефанов дава рекомендация за най-правилното лекуване съгласно самостоятелните проблеми на пациента в звук със актуалните международни трендове в съдовата хирургия. За него и неговият екип няма безперспективни заболели, а предпочитание да се даде късмет за избавление на всеки пациент посредством използване на най-съвременните благоприятни условия в съдовата хирургия.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР