Пациенти от Варна и региона, които проявяват интерес към възможности

...
Пациенти от Варна и региона, които проявяват интерес към възможности
Коментари Харесай

Безплатни консултации във Варна – 23 и 24 юли; Велико Търново на 26 юли


Пациенти от Варна и района, които демонстрират интерес към благоприятни условия за диагностика и лекуване в чужбина, ще могат да получат информация и консултация на място в офиса на Медикъл Караджъ - Варна на адрес: ул. Михаил Колони 19.

Желаещите да бъдат съветвани във Варна на 23 и 24 юли 2019 година би трябвало да се обадят на тел. 0878 500 730 и да си запишат час. Консултацията е безвъзмездна и посредством нея ще получите изясненост за това по какъв начин Вие бихте могли да получите мнение от видни експерти за Вашия медицински проблем. Ще разберете по какъв начин с помощ от наша страна и доверие – от Ваша, ще имате късмет да получите умело мнение и при предпочитание от Вас и лекуване в определена клиника.

 

Медикъл Тур идва и във Велико Търново на 26 юли . Експертите на Здравен информативен център Медикъл Караджъ ще спомагат с информация и консултация, по отношение на опциите на актуалната медицина и лекуване в чужбина

Желаещите за безвъзмездна консултация във Велико Търново могат да се обадят и да запишат час на един от посочените телефони: 0879 977 401 или 0879 977 402

С акцията „ Медикъл Тур “ Здравен информативен център Медикъл Караджъ предлага на българските пациенти осведоменост и достъп до най-съвременните способи и технологии в медицината. Към момента, ЗИЦ Медикъл Караджъ си партнира с над 100 лечебни заведения в 9 страни по света и непрестанно уголемява своята партньорска мрежа, с цел да отговори на всички потребности на пациентите в България.

Всеки искащ, записал си авансово час, ще може да се срещне с специалистите ни и да се осведоми за подобаващите лечебни заведения в чужбина, според от здравословния си проблем. Пациентът ще може да даде своята здравната документи и да получи безвъзмездна първична консултация със експерт.

Ето по какъв начин минава една безвъзмездна консултация по време на акцията „ Медикъл Тур “

По време на самостоятелните срещи, специалистите се срещат с всеки съответен случай и здравната документи по него. Те от своя страна, дават информация за опциите за приемане на второ мнение и лекуване при подобаващ експерт с професионална експертиза и осведоменост. При потребност, пациентите получават подпомагане за контакт с едно или повече лечебни заведения, с цел да създадат своя осведомен избор. Те могат да разчитат на помощта на Медикъл Караджъ при организацията на лекуването си в чужбина. Благодарение на опита си и построените трайни взаимоотношения с едни от най-хубавите клиники в Турция, Европа и Израел, специалистите на Медикъл Караджъ имат опция да спомагат за бърз и безпроблемен контакт с едни от най-хубавите експерти и лечебни заведения в света, да ускорят напредването на документите, да спомогнат в организацията по пътуването и престоя в чужбина, както и следене на възстановителния интервал след завръщане на пациентите вкъщи. На разположение са когато и да е с информация, по отношение на процедури, периоди, цени и организация на цялостния развой и не на последно място, тези услуги са изцяло безвъзмездни за пациента.

Ние от ЗИЦ Медикъл Караджъ знаем какъв брой значимо и отговорно е всяко решение, обвързвано със здравето. Ето за какво, Медикъл Тур е още една стъпка към улеснение на пациентите в търсенето на лечебно заведение в чужбина, а по този начин също и на лекаря, на който да гласоподават доверие.

Тази акция е планувана да посети част от огромните градове в страната.

Ако се нуждаете от диагностика или лекуване в чужбина, само че не знаете от кое място да започнете и към кого да се обърнете, ЗИЦ Медикъл Караджъ може да ви предложи решение.

Имайте поради, че по време на безплатните съвещания, прегледи няма да бъдат осъществени. Безплатните съвещания се организират на база медицинските документи , с които разполага пациента все още.

 



 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР