Пациент на ВМА изпрати писмо до болницата и развълнува потребителите

...
Пациент на ВМА изпрати писмо до болницата и развълнува потребителите
Коментари Харесай

Пациент на ВМА развълнува социалните мрежи

Пациент на ВМА изпрати писмо до болничното заведение и развълнува потребителите в обществената мрежа. Писмото беше оповестено на страницата на лечебното заведение във Facebook:

Уважаеми военачалник Мутафчийски,

Доскоро бях пациент в поверената Ви ВМА, в Клиниката по интензивна терапия. Там видях извънреден професионализъм и безрезервност в целия екип на професор доктор Константин Рамшев. За това написах няколко думи за признателност...

Попаднах при Вас след малко прилошаване. Отначало беше единствено светлина и безкрайния напев на автоматите. Около мен се движеха забързано някакви сини сенки. Чак тогава осъзнах, че съм в болнична клиника. Започна се борба за оцеляване.

Лекарите, въоръжени със своите познания, безстрашие и доста хъс " поведоха войната. “ Техните старания не биха били задоволителни, в случай че не бяха медицинските сестри – тези същински сини ангели. Дори не използвам кавички, тъй като ги одобрявам и усещам като такива. И ставаш очевидец по какъв начин, като стройна кохорта от римски легион, медиците водени от проф. Рамшев се хвърлят да громят подлия ковид.

През дните, които бях във ВМА виждах по какъв начин лекари и сестри се движеха целенасочено и забързано. Тези хора поемаха своето дежурство. В началото бяха свежи, само че след упорития и безрезервен труд ставах очевидец по какъв начин умората ги превзема в края на промяната.

За страдание има и капризни пациенти. С очите си видях по какъв начин тези сини ангели откриха добра дума за всеки, по какъв начин ни хранеха и обслужваха.

Тук е моментът да благодаря и на екипа от санитари. В своето отношение към нас болните бяха дружелюбни и деликатни. Вече знам – тези хора са компактно до нас – техните заболели.

Затова – бездънен реверанс и благодарности за Вашия професионализъм и отдаденост.

Безкрайно съм Ви благодарен " Сини ангели “.

С признателност, към този момент излекуваният Емил Панев (КИТ, Зала 1)
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР