Пациент е изкъртил врата в Спешен център – Дупница, след

...
Пациент е изкъртил врата в Спешен център – Дупница, след
Коментари Харесай

Пациент разби Спешен център в Дупница

Пациент е изкъртил врата в Спешен център – Дупница, откакто с колата за спешна помощ обиколил двете лечебни заведения, само че получил отвод за помощ. Инцидентът е станал по време на нощната промяна във вторник против сряда, написа струма.бг.

На тел. 112 е подаден сигнал за мъж със срязана ръка. Екип на Спешния център отива на подадения адрес в Дупница, където ги чакал пациентът. С кола за спешна помощ той е закаран първо в едната болница в Дупница, по-късно в другата, само че и в двете лечебни заведения му била отказана лекарска помощ от хирург.

С кървяща ръка мъжът е откаран в Спешния център, където, ядосан от разкарването по лечебните заведения и отхвърли да му зашият раната, мъжът избил вратата от пантите, която през вчерашния ден към обяд към момента не беше сложена на мястото ѝ. Тя беше подпряна на стената. Чакаха се криминалисти да вземат отпечатъци.

Накрая пациентът е закаран с колата за спешна помощ в кюстендилската болница, с цел да му се окаже помощ и да се зашие порезната рана на ръката му.

Никой от екипа, който беше през вчерашния ден на работа в Спешен център – Дупница, не пожела да разяснява случилото се.

По думите на шефа на Спешен център – Кюстендил доктор Албена Рапатинска пациентът бил пийнал и избил вратата от пантите на стаята, в която се получават позвъняванията на тел. 112. Вътре са били част от дежурния екип.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР