Патрулка удари лек автомобил Ауди“ отзад, а служителите на реда

...
Патрулка удари лек автомобил Ауди“ отзад, а служителите на реда
Коментари Харесай

Патрулка удари Ауди, написаха акт на шофьора

Патрулка удари лек автомобил „ Ауди “ откъм гърба, а чиновниците на реда написаха и акт на водача за каране с несъобразена скорост. Скандалната история е от събота, а драмата се е разиграла към 17:15 часа на Витоша, на пътя сред хижа Алеко и столичния квартал Драгалевци. За нея споделя пострадалият Иван Г. в обществените мрежи. Публикуваме описа му с незначителна редакторска интервенция:

„ На 17.02.2018 година към 17:15 ч ми беше формиран акт за определяне на административно нарушаване непозволено. Беше открито ПТП в гр. София пътя от хижа Алеко към кв. Драгалевци,  на към 6 км. преди Драгалевци. В злополуката участваха два автомобила, моят - Audi 80 и автомобил на Столична Община, модел Great wall Voleex.

ПТП-то НЕ беше породено от моят автомобил, а от автомобила на Столична Община. Местопроизшествието беше на продължен десен завой, настилката беше заледена и заснежена. Не беше опесъчено и нямаше маркировка на пътното платно. Управлявах автомобила си със съобразена скорост 25-30км/ч, директно преди завоя понижих скоростта. Автомобила на Столична който се движеше зад мен, без да съблюдава нужната отдалеченост поради пътната настилка, не понижи задоволително скоростта и ме удари в задната част на автомобила. Заради заледения сектор, колата на Столична Община откакто ме удари, продължи по инерция и повреди и цялата дясна част на автомобила ми, след което се блъсна в дърво, което се намираше директно преди скален скат висок към 3-4метра.

След като се случи конфликта, уведомихме КАТ за ПТП-то, те пристигнаха към час по-късно. Полицаите в автомобила на Столична Община и катаджиите в новодошлия автомобил на КАТ са сътрудници и наподобява се познаваха, тъй като ясно си личеше, че не се виждат за пръв път. Обяснявах на катаджиите по какъв начин колата на Столична Община ме блъсна в задната част на автомобила ми, в резултат на несъобразената им скорост, заледения сектор и неспазването им на отдалеченост. Органите на КАТ не ми разрешиха да потвърдя правотата си като пострадал, тъй като се познаваха и имаха персонални взаимоотношения с служителите на реда в автомобила на Столична Община и ми сформираха акт като провинен за произшествието. Няма по какъв начин аз да съм управлявал автомобила си с несъобразена скорост и да бъда отговорен за настъпилото произшествие, откакто съм блъснат откъм гърба. В автомобила си имах три лица, които са очевидци на ПТП-то

Като резултат ми беше формиран акт за ръководство с несъобразена скорост, а моят автомобил е ударен откъм гърба “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР