Патрис Евра разкритикува френските играчи за отношението им към Карим

...
Патрис Евра разкритикува френските играчи за отношението им към Карим
Коментари Харесай

Евра скочи да брани Бензема: Засрамете се, за такъв играч се ходи на война

Патрис Евра разкритикува френските играчи за отношението им към Карим Бензема.

Няколко дни преди началото на Мондиал 2022 нападателят на Реал Мадрид се контузи. Скоро стана известно, че той напуща местоположението на френския тим. Имаше информация, че Антоан Гризман и Уго Лорис са щастливи от това.

" Има дребен проблем във връзка с човешките връзки. Бях отчаян. Отвън останах с усещането, че Карим пречи на мнозина. Боли ме, че вие ​​играчите не го подкрепихте. За подобен състезател би трябвало да отидете на война.

Треньорът взема решение всичко, той прави избора. Но вие, играчите - мислехте, че Дешан постоянно слага тима пред играча. Казват, че вие, играчите, сте ревнували Бензема, били сте ядосани, тъй като ви е надминал.

Вие вършиме същата неточност като първенците от 1998 година, които мислеха, че френският тим е техен. Френският тим принадлежи на всички. Вие желаете да решите на кого да се обадите и на кого не. Не, повтаряш неточности, нямаш потребност от това.

Имате притежател на Златната топка във вашия тим. Ако бях в националния тим, нямаше даже да стартираме да ядем, до момента в който Карим не пристигна. Не видях някой да се бори за него ", сподели някогашният бранител на Франция.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР